Over mij

Welkom op de website van EnjoyToCarry! Mijn naam is Feride Kiliçaslan. Ik ben getrouwd en trotse mama van drie zoontjes ( Izzet van 2019, Mert van 2021en Yigit van 2023). Ik woon met mijn gezin in het prachtige Harderwijk. Ik heb de opleiding tot apothekersassistent afgerond in 2016. Tijdens mijn eerste zwangerschap kon ik niet meer werken door de bijkomende klachten en hierdoor ben ik drie jaar lang thuisblijfmoeder geweest. In die jaren heb ik mij verdiept in zwangerschap, de babytijd en de tijd erna. 

 Na de bevalling van Mert ben ik mij meer gaan verdiepen in het dragen van kinderen omdat hij overdag enkel in de draagzak sliep. Toen ik zelf ervaarde hoe fijn dragen was voor zowel mij als mijn kindjes, besloot ik dat ik graag andere ouders/verzorgers ook wilde helpen. Ik ontwikkelde een passie voor dragen en zo heb ik mijn certificaat tot draagconsulent behaald bij het Instituut Voor Hechting in 2021.

Hierna vond ik het nog leuker om (aanstaande) ouders te begeleiden en wilde ik ze ook op andere manieren kunnen voorbereiden op de komst van een baby, en heb ik mijn eigen bevalcursus geschreven na veel onderzoek met professionals, eigen ervaringen, research en bijscholingen.

Sinds 2022 heb ik ook een opleiding afgerond om ouders en verzorgers te kunnen begeleiden bij de eerste twee jaar met hun baby. Tijdens de zwangerschap en bevalling heb je vaak professionals waar je altijd terecht kunt, ik merkte zelf dat ik de babytijd zwaar vond. Dit is de reden geweest om de opleiding te volgen, en hopelijk veel ouders te kunnen begeleiden bij problemen die zich de eerste twee jaar kunnen voordoen/zodat ouders altijd voor advies terug kunnen vallen bij mij.

Sinds 2023 ben ik ook gecertificeerd slaapcoach. Na de geboorte van ons derde zoontje hebben wij een hele intenste tijd gehad. Hij kreeg de etiket huilbaby en huilde 24/7 door. Slapen deed hij nooit, van medische controles tot allergieën tot aan alternatieve geneeswijzen; niks had een verklaring.  Wij gingen aan de slag met een strak schema omtrent slapen/voeding, en hier doet hij het veel beter op! Deze tijd vond ik zo intens zwaar dat ik besloot de opleiding tot kinderslaapcoach te volgen om zo nog een completer aanbod te hebben bij EnjoyToCarry.

error: Content is protected !!