Over mij

Welkom op de website van EnjoyToCarry! Mijn naam is Feride Kiliçaslan. Ik ben getrouwd en trotse mama van twee zoontjes ( Izzet van 2019 en Mert van 2021). Ik woon met mijn gezin in het prachtige Harderwijk. Ik heb de opleiding tot apothekersassistent afgerond in 2016. Tijdens mijn eerste zwangerschap kon ik niet meer werken door de bijkomende klachten en hierdoor ben ik drie jaar lang thuisblijfmoeder geweest. In die jaren heb ik mij erg verdiept in zwangerschap, de babytijd en de tijd erna. 

Tijdens mijn eerste zwangerschap en na de bevalling had ik enorm veel rug en bekken klachten, dit was bij een tweede zwangerschap niet anders. Na de bevalling van Mert ben ik mij meer gaan verdiepen in het dragen van kinderen. Toen ik zelf ervaarde hoe fijn dragen was  voor zowel mij als mijn kindjes besloot ik dat ik graag andere ouders/verzorgers ook wilde helpen. Ik ontwikkelde een passie voor dragen en zo heb ik mijn certificaat tot draagconsulent behaald bij het Instituut Voor Hechting. 

Hierna voelde ik dat ik aanstaande ouders/verzorgers ook op andere manieren zou willen voorbereiden op de komst van een baby, en heb ik mijn eigen bevalcursus geschreven na veel onderzoek met professionals, eigen ervaringen en research. 

Sinds kort heb ik ook een opleiding afgerond om ouders en verzorgers te kunnen begeleiden bij de eerste twee jaar met hun baby. Tijdens de zwangerschap en bevalling heb je vaak professionals waar je altijd terecht kunt, ik merkte zelf dat ik de babytijd erg zwaar vond. Dit is de reden geweest om de opleiding te volgen, en hopelijk veel ouders te kunnen begeleiden!