Draagconsult

Wat leuk dat je interesse hebt om je kindje te dragen! Er zijn verschillende opties voor consulten. Een consult bestaat namelijk uit de wensen en vragen van de ouder/verzorger. Om jullie zo goed mogelijk te kunnen helpen heb ik voorafgaand een consult gegevens nodig. Je krijgt een intakeformulier en aan de hand daarvan bereid ik mij voor op het consult.

De duur van elk consult is anders en afhankelijk van de situatie en wensen. In overleg zijn er meerdere opties mogelijk. Leren knopen en het passen van een draagzak is in de eerste instantie altijd met een draagpop totdat het vertrouwd aanvoelt. Daarna kun je natuurlijk wel een keer met je kindje gaan dragen.

Algemene informatie: 

Bij een consult ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

 Een draagconsult wordt helaas (nog niet) niet vergoed door je zorgverzekering. 

 

Oppas: Het is een voorwaarde om te zorgen voor een extra persoon die tijdens het consult op je kindje kan letten. Oefenen met de drager doen we altijd met een draagpop. Als er na afloop tijd is kun je oefenen met je kindje!

Giftcard: Er is ook een mogelijkheid om een giftcard cadeau te geven! Denk aan een babyshower, kraamcadeau of als je een zwangere zomaar wilt verassen!  

 

Knoopconsult/
Draagconsult

60 Per uur
  • Bij een draagconsult kan ik je leren hoe je moet knopen met een rekbare doek of een geweven doek. Je kunt ook een draagzak passen. Dit is een uitgebreide consult.

Draagzak afstellen/opfrissen van informatie

30 Per half uur
  • Heb je een draagzak gekregen? Of heb je een doek liggen waarvan je niet meer weet hoe het geknoopt moet worden? Ook daarbij help ik je graag! Dit zal een korte consult zijn.

Informatie over ergonomisch dragen

30 Half uur
  • Wil je alleen informatie over het ergonomisch dragen van je kindje? Dat is mogelijk! Afhankelijk van je vraag en situatie kan ik je helpen bij een beslissing of vraag over dragen.

Zwanger/
baby combi consult

130
  • Ben je zwanger en wil je alvast weten wat het aan aanbod is qua dragers? Dan is deze consult ideaal! Je kunt alvast oefenen en na de bevalling oefenen we ook nog een keer met de baby.

Workshop/
informatieavond

  • Een workshop voor een groep behoort ook tot de mogelijkheden. Wil je een babyshower organiseren en wil je een workshop dragen doen? Hoe leuk is dat! Ik verzorg ook informatieavonden voor zwangeren/pas bevallen gezinnen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

Regio: Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk, Nijkerkerveen, Hoevelaken, Leusden, Amersfoort, Vathorst, Schothorst, Bunschoten, Spakenburg, Baarn, Soest, Leusden, Putten, Ermelo, Voorthuizen, Driedorp, Zwartebroek, Terschuur, Barneveld, Elspeet, Nunspeet, Hierden, Hulshorst, Zwolle en Apeldoorn.

error: Content is protected !!