Draagzak verhuur

Ik heb een paar draagdoeken en draagzakken te huur. Zo kun je in alle rust de draagdoek of baby/ peuter draagzak uitproberen en kijken of hij bij jou en je kindje past. Je kunt ook een draagdoek/draagzak voor op vakantie huren. Je hoeft dan geen nieuwe drager aan te schaffen als je er verder geen gebruik van maakt. De kosten voor het huren van een doek of drager bedragen € 10,00 per week of deel van een week en € 8,00 voor elke week erna. Het huurbedrag wordt afgerond op hele weken. Eventuele verzendkosten komen er bij, dit gaat via PostNL. Mocht je na het huren besluiten om de doek of drager te kopen dan ontvang je een korting. Ik heb voornamelijk veel dragers van het merk Tula te huur. Je kunt mij een mailtje/berichtje sturen met wat je zou willen huren (een draagdoek/draagzak) met de maat van je kindje. Dan kijken wij samen naar de bestie optie!

Er zijn een aantal regels voor de verhuur van de draagzakken:

  1. De huurder is verantwoordelijk voor de babydrager/draagdoek: houd huisdieren en rokers weg bij de babydrager!
  2. Wees zuinig op de babydrager/draagdoek en vermijd het vies worden van de drager, bij vlekken die er niet uit gaan of beschadigingen wordt het borg ingehouden.
  3. Binnen het afgesproken uitleentermijn moet de babydrager/draagdoek worden teruggebracht of opgestuurd. Als een drager langer onderweg is dan afgesproken wordt dat termijn ook in rekening gebracht.
  4. De babydrager/draagdoek wordt gewassen teruggebracht of opgestuurd met de juiste wasvoorschrift. Bij schade is de huurder verantwoordelijk.
  5. De kosten voor de borg zijn: € 50,-
  6. De babydrager/draagdoek kan worden opgehaald in Harderwijk of opgestuurd met PostNL op kosten van de huurder.
error: Content is protected !!